Shell Regatta Marvyn Waterdichte Heren JasGrijs2x large rCBdxoe
Helena Struik

De vele soorten opstellingen die ik doe,
waarbij ik de Akasha soms gebruik,
blijkt voor veel mensen een uitkomst.

Al jaren begeleid ik mensen in het maken van de beste keuzes voor hen mbt de verschillende levensvragen. Ik help hen daarbij met het definitief opruimen van blokkades die hiervoor in de weg zitten. Tevens heb ik samen met Fred Teunissen een boek over de Akasha Kronieken geschreven, aan de hand daarvan geef ik interactieve lezingen en consulten.

Belgium T1Fin Shop Jas Moncler Grijze 8nyvmN0wOPMeer over mij

Ik ga naar Helena voor…

Gezond door Contact met de Aarde!

Onze moderne samenleving kent veel gemakken. Helaas heeft dit voor een groeiend aantal mensen ook een keerzijde.

Belgium T1Fin Shop Jas Moncler Grijze 8nyvmN0wOP

Door het wonen, werken en slapen in elektrische apparatuur en door het dragen van schoeisel met rubberen zolen, hebben wij het contact met de aarde letterlijk verloren. Dit leidt tot een elektronen onbalans en een te hoog lichaamsvoltage.

Er zijn steeds meer mensen en dieren die klachten ervaren door laag-en hoogfrequentie elektromagnetische straling. Aardingslakens en aardingsmatten helpen de natuurlijke “elektrische” staat van het lichaam te herstellen en zo de klachten te verminderen.

Aarden helpt bij

Slaapproblemen, zoals inslaap, doorslaap, slaapapneu en snurken


Chronisch gerelateerde ziekten, hart en vaatziekten, vermoeidheidssyndroon etc.


Herstel na sport, herstel na ziekte


Van Elektromagnetische straling, zoals bij straling van draadloze apparatuur en zendmasten

Belgium T1Fin Shop Jas Moncler Grijze 8nyvmN0wOP

En nog veel meer. Lees het boek: EARTHING, Je lichaam aarden


Bekijk deze video voor het belangrijke filmpje hierover met een aantal wetenschappers erin

Aardingslaken bestellen of aardingsmatten voor als je computert of tv kijkt?

Logo GymtasZwartOne size Converse Big XiPuTkZO

Bestel het in de shop

Informatie

13
sep ,16
Wat zijn Akasha Kronieken?

Het universum leeft en het heeft een geheugen. In mijn boek "Een hemels avontuur" dat ik samen met journalist Fred Teunissen heb geschreven vertel ik hier meer over. Dit energetisch archief bevat...

Lees meer
Te Jas Koop Moncler be A Vendre2ememain UzMpSVLqG
Wat zijn Astrologische levenslessen?

Levenslessen worden vaak op je pad geplaatst, met de bedoeling dat je er wat van leert, en dat je verstaat dat het een levensles is. Door bewust te leven en te denken, versta je de diepere...

Lees meer
Wafer Wafer Wafer Wafer PortemonneeMeerkleurig Hazard PortemonneeMeerkleurig Hazard Hazard Hazard PortemonneeMeerkleurig mn0O8vwN
30
jul ,17
portefeuilleBruin Coach Coach Smalle Billfold Id rsthQxdCB
Human Design Strategy

Human Design  Human Design Strategy is erg populair. Dat blijkt uit de goed bezochte interactieve lezingen over de Human Design Strategy. Wat is dan eigenlijk Human Design Strategy? Dat is een...

Lees meer

Ervaringen

#

#
Belgium T1Fin Shop Jas Moncler Grijze 8nyvmN0wOP

Helena heeft haar kennis en kunde adequaat en op originele wijze ingezet. In rap tempo werd mijn pad  vrijgemaakt van obstakels.

#
Trouser Antony Casual Antony Trouser Casual Morato Antony Trouser Antony Morato Casual Morato K3l1TFJc

Mijn eerste consult heeft diepe indruk op mij gemaakt; niet alleen vanwege hetgeen ik doorkreeg, maar vooral ook door de wijze waarop Helena de informatie doorgeeft; liefdevol, helder, met respect, humor en warmte.

#

Wat ik vooral bijzonder vind, is de manier waarop Helena doorgeeft, uitbeeldt en haar veelzijdigheid. Daarbij krijg ik het gevoel volledig gezien en gehoord te worden in mijn diepste wezen. Een thuiskomen bij jezelf.

Roze Quilt Kleding Winter En Jacket Dames Herfst Hooded Superdry NOPwyv8n0m
Belgium T1Fin Shop Jas Moncler Grijze 8nyvmN0wOP
#

Ik voelde me super “zwaar” toen ik bij jou kwam Helena. Na het Akasha consult voelde ik letterlijk weer meer lucht en licht.Je hebt t talent en de gave om snel tot de kern te komen. En door verschillende technieken die je gebruikt, komt er meer inzicht en worden zaken “opgelost”.Donkerblauwe Dames Jassen Voor Jassen Donkerblauwe Donkerblauwe Dames Voor Donkerblauwe Voor Jassen Dames qL4RA35j

#

Door financiele problemen en juridische strijd, raakte ik in een negatieve spiraal met verlies van vertrouwen in mezelf, de wereld en deels ook mijn partner. In de Akasha energie mocht ik met Helena terugblikken naar de oorzaak en kwam ook de oplossing hiervoor. De magie van het leven is weer terug!

Lees meer
Belgium T1Fin Shop Jas Moncler Grijze 8nyvmN0wOP

Aardingslaken

Aarden is een proces dat jou helpt aan het verhogen van je immuunsysteem, het verbeteren van je gezondheid en het zorgen van maximale ontspanning gedurende je slaap. Met een aardingslaken kun je tijdens je slaap direct beginnen met aarden.

 

Belgium T1Fin Shop Jas Moncler Grijze 8nyvmN0wOP

Aardingsmat

Heb je last van elektrische spanning? Elektrische spanning is vrijwel overal aanwezig. Heb je de behoefte om dichter bij de aarde te komen en zonder elektrische spanning tv kunnen kijken of achter jouw laptop te kunnen werken? Dan is een aardingsmat zeker iets voor jou.

Creative LaarzenZwart Creative Officine Hive Hive Officine 9IEW2DH

Anti-stralings telefoonhoesje

Met een anti-stralings telefoonhoesje ben je er zeker van dat er geen schadelijke stralingen jouw lichaam binnendringen. De stralingen die jou GSM ontvangt zijn schadelijk voor jouw lichaam en het is dus beter wanneer je deze stralingen voorkomt. Dit kan met een telefoonhoesje zonder straling.

Helena Struik © 2018 Alle rechten voorbehouden | KVK 17239150 | BTW NL134066704B02

Free PeopleWest Laarzen Johanna Combi Bruin vN8m0wn