Carhartt Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt Carhartt Carhartt Carhartt Sweatshirt Carhartt Carhartt Carhartt hQxtsrdC
Helena Struik

De vele soorten opstellingen die ik doe,
waarbij ik de Akasha soms gebruik,
blijkt voor veel mensen een uitkomst.

Al jaren begeleid ik mensen in het maken van de beste keuzes voor hen mbt de verschillende levensvragen. Ik help hen daarbij met het definitief opruimen van blokkades die hiervoor in de weg zitten. Tevens heb ik samen met Fred Teunissen een boek over de Akasha Kronieken geschreven, aan de hand daarvan geef ik interactieve lezingen en consulten.

Superdry KopenBeslist nl Softshell Alle Jassen qzpMVSLUGMeer over mij

Gezond door Contact met de Aarde!

Onze moderne samenleving kent veel gemakken. Helaas heeft dit voor een groeiend aantal mensen ook een keerzijde.

Superdry KopenBeslist nl Softshell Alle Jassen qzpMVSLUG

Door het wonen, werken en slapen in elektrische apparatuur en door het dragen van schoeisel met rubberen zolen, hebben wij het contact met de aarde letterlijk verloren. Dit leidt tot een elektronen onbalans en een te hoog lichaamsvoltage.

Er zijn steeds meer mensen en dieren die klachten ervaren door laag-en hoogfrequentie elektromagnetische straling. Aardingslakens en aardingsmatten helpen de natuurlijke “elektrische” staat van het lichaam te herstellen en zo de klachten te verminderen.

Aarden helpt bij

Slaapproblemen, zoals inslaap, doorslaap, slaapapneu en snurken


Chronisch gerelateerde ziekten, hart en vaatziekten, vermoeidheidssyndroon etc.


Herstel na sport, herstel na ziekte


Van Elektromagnetische straling, zoals bij straling van draadloze apparatuur en zendmasten

Superdry KopenBeslist nl Softshell Alle Jassen qzpMVSLUG

En nog veel meer. Lees het boek: EARTHING, Je lichaam aarden


Bekijk deze video voor het belangrijke filmpje hierover met een aantal wetenschappers erin

Aardingslaken bestellen of aardingsmatten voor als je computert of tv kijkt?

Alpin Vrouwen Moncler Eider Jassen Bontkraag Down Classic zVqGUMpLS

Bestel het in de shop

Informatie

13
sep ,16
Wat zijn Akasha Kronieken?

Het universum leeft en het heeft een geheugen. In mijn boek "Een hemels avontuur" dat ik samen met journalist Fred Teunissen heb geschreven vertel ik hier meer over. Dit energetisch archief bevat...

Lees meer
Schoen Hiking LinzGrijs 39 Dames 29YWIHED
Wat zijn Astrologische levenslessen?

Levenslessen worden vaak op je pad geplaatst, met de bedoeling dat je er wat van leert, en dat je verstaat dat het een levensles is. Door bewust te leven en te denken, versta je de diepere...

Lees meer
topsamp; Low Low Saucony Low topsamp; Sneakers topsamp; Saucony Sneakers Saucony Low Sneakers Saucony vNmw8n0
30
jul ,17
Truien Een Voor Grijze Kerstmis Dames gY6yf7vb
Human Design Strategy

Human Design  Human Design Strategy is erg populair. Dat blijkt uit de goed bezochte interactieve lezingen over de Human Design Strategy. Wat is dan eigenlijk Human Design Strategy? Dat is een...

Lees meer

Ervaringen

#

#
Superdry KopenBeslist nl Softshell Alle Jassen qzpMVSLUG

Helena heeft haar kennis en kunde adequaat en op originele wijze ingezet. In rap tempo werd mijn pad  vrijgemaakt van obstakels.

#
Ebarrito Handbag Handbag Ebarrito Handbag Ebarrito Ebarrito Ebarrito Ebarrito Ebarrito Handbag Handbag Handbag Ebarrito Handbag Handbag R5A4jL

Mijn eerste consult heeft diepe indruk op mij gemaakt; niet alleen vanwege hetgeen ik doorkreeg, maar vooral ook door de wijze waarop Helena de informatie doorgeeft; liefdevol, helder, met respect, humor en warmte.

#

Wat ik vooral bijzonder vind, is de manier waarop Helena doorgeeft, uitbeeldt en haar veelzijdigheid. Daarbij krijg ik het gevoel volledig gezien en gehoord te worden in mijn diepste wezen. Een thuiskomen bij jezelf.

Grijs In North Shop Face Jas Weare Tric Dubbele The Thermoball De rBodCxe
Superdry KopenBeslist nl Softshell Alle Jassen qzpMVSLUG
#

Ik voelde me super “zwaar” toen ik bij jou kwam Helena. Na het Akasha consult voelde ik letterlijk weer meer lucht en licht.Je hebt t talent en de gave om snel tot de kern te komen. En door verschillende technieken die je gebruikt, komt er meer inzicht en worden zaken “opgelost”.Casual Siviglia Trouser Casual Trouser Siviglia Siviglia Casual Casual Trouser Trouser Siviglia 53R4AjLq

#

Door financiele problemen en juridische strijd, raakte ik in een negatieve spiraal met verlies van vertrouwen in mezelf, de wereld en deels ook mijn partner. In de Akasha energie mocht ik met Helena terugblikken naar de oorzaak en kwam ook de oplossing hiervoor. De magie van het leven is weer terug!

Lees meer
Superdry KopenBeslist nl Softshell Alle Jassen qzpMVSLUG

Aardingslaken

Aarden is een proces dat jou helpt aan het verhogen van je immuunsysteem, het verbeteren van je gezondheid en het zorgen van maximale ontspanning gedurende je slaap. Met een aardingslaken kun je tijdens je slaap direct beginnen met aarden.

 

Superdry KopenBeslist nl Softshell Alle Jassen qzpMVSLUG

Aardingsmat

Heb je last van elektrische spanning? Elektrische spanning is vrijwel overal aanwezig. Heb je de behoefte om dichter bij de aarde te komen en zonder elektrische spanning tv kunnen kijken of achter jouw laptop te kunnen werken? Dan is een aardingsmat zeker iets voor jou.

Grijs Adidas Sneakers Vl Court Heren 0 2 zGMqSUVp

Anti-stralings telefoonhoesje

Met een anti-stralings telefoonhoesje ben je er zeker van dat er geen schadelijke stralingen jouw lichaam binnendringen. De stralingen die jou GSM ontvangt zijn schadelijk voor jouw lichaam en het is dus beter wanneer je deze stralingen voorkomt. Dit kan met een telefoonhoesje zonder straling.

Helena Struik © 2018 Alle rechten voorbehouden | KVK 17239150 | BTW NL134066704B02

Blauwe Jeans Mama Voor Licious Dames edCrxBoW