Casual Trouser Pt01 Pt01 Trouser Pt01 Trouser Casual Casual Pt01 Y7gb6yvf
Helena Struik

De vele soorten opstellingen die ik doe,
waarbij ik de Akasha soms gebruik,
blijkt voor veel mensen een uitkomst.

Al jaren begeleid ik mensen in het maken van de beste keuzes voor hen mbt de verschillende levensvragen. Ik help hen daarbij met het definitief opruimen van blokkades die hiervoor in de weg zitten. Tevens heb ik samen met Fred Teunissen een boek over de Akasha Kronieken geschreven, aan de hand daarvan geef ik interactieve lezingen en consulten.

Mariah Parajumpers Mariah JacketPuffer Bomber Coat Parajumpers c13TlFKJMeer over mij

Gezond door Contact met de Aarde!

Onze moderne samenleving kent veel gemakken. Helaas heeft dit voor een groeiend aantal mensen ook een keerzijde.

Mariah Parajumpers Mariah JacketPuffer Bomber Coat Parajumpers c13TlFKJ

Door het wonen, werken en slapen in elektrische apparatuur en door het dragen van schoeisel met rubberen zolen, hebben wij het contact met de aarde letterlijk verloren. Dit leidt tot een elektronen onbalans en een te hoog lichaamsvoltage.

Er zijn steeds meer mensen en dieren die klachten ervaren door laag-en hoogfrequentie elektromagnetische straling. Aardingslakens en aardingsmatten helpen de natuurlijke “elektrische” staat van het lichaam te herstellen en zo de klachten te verminderen.

Aarden helpt bij

Slaapproblemen, zoals inslaap, doorslaap, slaapapneu en snurken


Chronisch gerelateerde ziekten, hart en vaatziekten, vermoeidheidssyndroon etc.


Herstel na sport, herstel na ziekte


Van Elektromagnetische straling, zoals bij straling van draadloze apparatuur en zendmasten

Mariah Parajumpers Mariah JacketPuffer Bomber Coat Parajumpers c13TlFKJ

En nog veel meer. Lees het boek: EARTHING, Je lichaam aarden


Bekijk deze video voor het belangrijke filmpje hierover met een aantal wetenschappers erin

Aardingslaken bestellen of aardingsmatten voor als je computert of tv kijkt?

Pu Portefeuille Ultra Lederen In Tas Bookstyle Case J7 Tocaso Drijfzand 2015J700 wallet Bont Leer Patroon Samsung nbsp; Cover nbsp;hoes Briefcase Beschermhoes Etui Voor Hart Slim Zach Galaxy Flip zqSMjLVpGU

Bestel het in de shop

Informatie

13
sep ,16
Wat zijn Akasha Kronieken?

Het universum leeft en het heeft een geheugen. In mijn boek "Een hemels avontuur" dat ik samen met journalist Fred Teunissen heb geschreven vertel ik hier meer over. Dit energetisch archief bevat...

Lees meer
Skechers Retros og 85 DamesBlack 36 Maat Gurl goldn Sneakers lF3cT1KJ
Wat zijn Astrologische levenslessen?

Levenslessen worden vaak op je pad geplaatst, met de bedoeling dat je er wat van leert, en dat je verstaat dat het een levensles is. Door bewust te leven en te denken, versta je de diepere...

Lees meer
Dames Portemonnee Katten Adoptfade Zoets Met Patroon Kort Kwast decoratie 1lKTJcF
30
jul ,17
Puma Laag Leather Zwart 'breaker Sneakers Evolution' MpSGqzUV
Human Design Strategy

Human Design  Human Design Strategy is erg populair. Dat blijkt uit de goed bezochte interactieve lezingen over de Human Design Strategy. Wat is dan eigenlijk Human Design Strategy? Dat is een...

Lees meer

Ervaringen

#

#
Mariah Parajumpers Mariah JacketPuffer Bomber Coat Parajumpers c13TlFKJ

Helena heeft haar kennis en kunde adequaat en op originele wijze ingezet. In rap tempo werd mijn pad  vrijgemaakt van obstakels.

#
RunningblauwLBlauw AsicsCapuchon AsicsCapuchon RunningblauwLBlauw AsicsCapuchon Heren Heren Heren lT1JcKF3

Mijn eerste consult heeft diepe indruk op mij gemaakt; niet alleen vanwege hetgeen ik doorkreeg, maar vooral ook door de wijze waarop Helena de informatie doorgeeft; liefdevol, helder, met respect, humor en warmte.

#

Wat ik vooral bijzonder vind, is de manier waarop Helena doorgeeft, uitbeeldt en haar veelzijdigheid. Daarbij krijg ik het gevoel volledig gezien en gehoord te worden in mijn diepste wezen. Een thuiskomen bij jezelf.

North North Kids The Kids The FaceJd The Sports Sports FaceJd Kids 8wXnPN0Ok
Mariah Parajumpers Mariah JacketPuffer Bomber Coat Parajumpers c13TlFKJ
#

Ik voelde me super “zwaar” toen ik bij jou kwam Helena. Na het Akasha consult voelde ik letterlijk weer meer lucht en licht.Je hebt t talent en de gave om snel tot de kern te komen. En door verschillende technieken die je gebruikt, komt er meer inzicht en worden zaken “opgelost”.Voor Heren En Superdry Everest Bomberjack Jacks Jassen c43ARjL5q

#

Door financiele problemen en juridische strijd, raakte ik in een negatieve spiraal met verlies van vertrouwen in mezelf, de wereld en deels ook mijn partner. In de Akasha energie mocht ik met Helena terugblikken naar de oorzaak en kwam ook de oplossing hiervoor. De magie van het leven is weer terug!

Lees meer
Mariah Parajumpers Mariah JacketPuffer Bomber Coat Parajumpers c13TlFKJ

Aardingslaken

Aarden is een proces dat jou helpt aan het verhogen van je immuunsysteem, het verbeteren van je gezondheid en het zorgen van maximale ontspanning gedurende je slaap. Met een aardingslaken kun je tijdens je slaap direct beginnen met aarden.

 

Mariah Parajumpers Mariah JacketPuffer Bomber Coat Parajumpers c13TlFKJ

Aardingsmat

Heb je last van elektrische spanning? Elektrische spanning is vrijwel overal aanwezig. Heb je de behoefte om dichter bij de aarde te komen en zonder elektrische spanning tv kunnen kijken of achter jouw laptop te kunnen werken? Dan is een aardingsmat zeker iets voor jou.

JCasual And Trouser Ar Camouflage Camouflage vN8nwm0

Anti-stralings telefoonhoesje

Met een anti-stralings telefoonhoesje ben je er zeker van dat er geen schadelijke stralingen jouw lichaam binnendringen. De stralingen die jou GSM ontvangt zijn schadelijk voor jouw lichaam en het is dus beter wanneer je deze stralingen voorkomt. Dit kan met een telefoonhoesje zonder straling.

Helena Struik © 2018 Alle rechten voorbehouden | KVK 17239150 | BTW NL134066704B02

Skechers HerenBlack Ortego HerenBlack Skechers Delson Skechers Sneakers Delson Ortego Sneakers Delson Sneakers Ortego dBoWxrCe